SİNOP / AYANCIK - Yenikonak Yatılı Bölge Ortaokulu

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kapsamında Açılan Kurslarımız

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı

May

Türkiye, Moldova, Hırvatistan,Sırbistan, İspanya, Yunanistan ortaklı Fake or Fact adlı eTwinning Projesini Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurdan GEMİCİ okulumuz adına yürütmektedir.  Medya Okuryazarlığı ve dezen formasyon konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen uluslararası bir projedir.

May

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İşbirliği içinde yapılmış olan Geçmişten Geleceğe Armağan eTwinning Projesi Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurdan GEMİCİ koordinatörlüğünde yürütülmüş ve etkinliklerle dolu bir projenin daha sonuna gelinmiştir. Projemizde 10 Türk ve Azerbaycandan 3 olmak üzere toplam 13 ortakla projemiz güzel işler çıkarmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Yenikonak Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurdan GEMİCİ'nin yürüttüğü projeye Azebaycan'dan 1, Fransa'dan 1, Hırvatistan'dan 3, Polonya'dan 1, Portekiz'den 2 ve ülkemizden 10 öğretmenimiz olmak üzere toplam 19 öğretmen yer almaktadır.

Proje iklim değişikliğinin, dünya üzerindeki tüm canlıların hayatı üzerindeki etkileri öğrencilerimiz tarafından fark edilecektir. İklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturacaklardır.